Финал на кампанията Заедно на служителите на . Вече раздадохме

...
Финал на кампанията  Заедно на служителите на . Вече раздадохме
Коментари Харесай

Кампанията Заедно на NOVA стигна до всички краища на България

Финал на акцията „ Заедно "  на чиновниците на. Вече раздадохме и последните пакети с хранителни артикули на нуждаещи се.Те доближиха до над 500 фамилии в цялата страна, като не пропуснахме и най-отдалечените кътчета. На финала избрахме да зарадваме децата от няколко центъра от фамилен вид, които имат потребност да бъдем до тях освен по време на рецесията. 

" Много ви благодаря, трогната съм "  

" Аз съм доста признателен на Нова телевизия за този жест, който направи "  

" Да имат вяра, има положителни хора, които оказват помощ. Всичко ще се оправи. "  

" по тази причина сме хора, с цел да си оказваме помощ един на различен "  

" Така дават стимул на човек, че даже в рецесия отнякъде ръка подават "

" Нека положителното озарява сърцата ви и душите ви. Бъдете благословени! "  

Те ни потърсиха в един от най-трудните си моменти. Останали без работа, пари, без храна, само че не и без вяра. Надежда, че някои ще им подаде ръка. И ние го направихме - чиновниците на Нова телевизия. Събрахме от персоналните си средства, дарихме, помогнахме … от сърце!

Кампанията „ Заедно ” се разпростра в голям мащаб и успяхме да стигнем до всички краища на България – от най-големите, до най-малките обитаеми места. В навечерието на 1 юни раздадохме и последните пакети с най-необходимите хранителни артикули. Избрахме Центрове за деца в потребност, където положителното се приема постоянно с откровена наслада. Първият от тях в Поморие. Благодарение на дарението децата ще получат обичаната си торта за празника.

" Страхотна работа ще свършат - още на следващия ден ще им спретнем една бисквитена торта. Много удовлетворени, повече от удовлетворени сме. Много хубави неща има в дарението. Децата ще бъдат доста щастливи. Те просто ще бъдат очаровани. И това са неща, които доста ще подкрепят тяхното здравословно хранене, за което доста благодарим! ", споделя Валентина Ганева, управител на Центъра за настаняване от фамилен вид в Поморие.

От Центъра признават, че това е първото подаяние, което получават от началото на рецесията с ковид.

Посетихме и децата от Центъра за настаняване от фамилен вид в Бургас.

" В обществената сфера средствата са незадоволителни, а този вид услуги изискват средства. Това подаяние ще помогне това да се случи и в границите на месец да сме обезпечени с храна и лакомства за младежите ", изяснява Димитрина Йорданова, управител на Центъра за настаняване от фамилен вид в Бургас.

" Наистина положителното има доста лица, доста изражения, само че постоянно се работи от името на положителни хора, тъй че голяма признателност на вас, на екипа на Нова телевизия! Добре сте пристигнали постоянно да помагате с големите си сърца,защото положителното е заразително - да обхване повече и по-голяма част от нашето общество. Благодарим! ", съобщи шеф на Дирекция „ Здравеопазване и обществени действия ” Мая Казанджиева.

В София последните 15 кашона с хранителни артикули дарихме на фондация „ Яника ”. Те са за фамилии на деца със слухови проблеми.

" Семейства, които знам сигурно, че имат не дребни финансови усложнения и това безпределно доста ще ги поддържа и ще им даде религия, че някой в потребност им оказва помощ и им споделя тъкмо това: " Не сте сами ". Да задържим тази топлинка, с която се сгряхме в домовете си, ненапълно уплашени, само че пък да я задържим и да я създадем в един огън, който да сплоти и да ни направи по-човечни, тъй като аз имам вяра, че българинът е доста доблестен и не на вятъра е оживял в толкоз доста борби, тъй че да запазим това положително ", приканва Таня Димитрова, управител на Фондация „ Яника ”.

Даренията на чиновниците на NOVA стигнаха и до група съидейници от „ Заедно можем повече за Троян “, които обичайно оказват помощ на нуждаещи се от града. А, с цел да бъде осъществена помощта до всички крайчета на България, ни помогнаха и фирмите " Спиди " и " Метро ".

" Искам особено да благодаря на Нова телевизия за концепцията и акцията. Да благодаря за опцията да участваме, тъй като ние го вършим при всяка опция, когато може да се помогне ", каза  Данаил Данаилов, член на борда на шефовете на " Спиди груп ".

" Какво би станало със света в случай че не си оказваме помощ. Това са моментите, които демонстрират какъв брой сърцати са хората. Това са моментите, в които човек вижда и преценява кое е значимото в живота. Не мисля, че има нещо по-важно от живота и здравето и в този миг ние постоянно сме подготвени тъкмо това да подкрепим. Много съм уплашена от свят, в който даже в тези моменти не си оказваме помощ ", съобщи Екатерина Димитрова, началник отдел " Брандинг " в " Метро ".

А ние от NOVA с изключение на удовлетворението от направеното положително, получихме и доста скъпи дарове. Направени с душа, които ще пазим покрай сърцето си. 

" Уважаеми индивиди от Нова телевизия, от името на Центъра за настаняване за деца и младежи и от името на децата и младежите показваме най-сърдечна признателност. "

" Искрено се надявам и имаме вяра аз и целият ни екип, че положителното заразява и ще успеем да предадем това ваше послание и на нашите консуматори. И в тази връзка желаем да създадем един непретенциозен подарък, направен от нашите деца да ви припомня и на вас, че положителното в никакъв случай не е единствено. "  

" С най-голяма признателност нашите деца и младежи подаряват тази картина, нарисувана с пръсти. Всяко дете е оставило своя отпечатък. Благодаря ви! "
Трогнаха ни и с думи, които ще ни топлят и в най-студените дни. 

" Аз съм извънредно щастлива и признателна, че Нова беше единствената медия, чиито чиновници отвориха сърцата си и подариха от личните си средства, с цел да помогнем на тези, които в обстановка на рецесия най-вече се нуждаеха. С тази стъпка, за която доста благодаря на сътрудниците, в действителност ние показахме на нашите фенове, че можем да бъдем сътрудници, че можем да бъдем другари и поставихме връзките си на напълно друга основа. И по тази причина благодаря още веднъж и на чиновниците на NOVA, и на феновете за доверието, тъй като в действителност ние доказахме, че дружно сме номер едно! ", съобщи Ива Стоянова, изпълнителен шеф на NOVA.

Доброто

То стопля студеното

И дава вяра.

Пораства с времето,

В нов ред ни подрежда.

И далечни сближава,

И ядосани усмихва.

На всеки раздава

Каквото му липсва

То идва в сърцето

И цялостни душата,

Когато с шепи

Даряваме някого.

Променя ориси и покълнало то

Оставя следи – положително след положително.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР